ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ

Έχουμε τις λύσεις για σας...

Πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα σχεδιασμού. Η εμπειρία και η άρτια εκπαίδευση του γραφιστικού τμήματός μας δημιουργεί το έντυπο που θα αντιπροσωπεύει την εταιρία σας και θα την προβάλλει στην αγορά με τον καλύτερο τρόπο.

Η εταιρία μας καλύπτει κάθε ανάγκη σας και δημιουργεί το δικό σας εταιρικό προφίλ και brand book του corporate identity (χρωματικοί κώδικες, γραμματοσειρές, χρήσεις λογότυπων κλπ), world template, κειμένου και προσφοράς, powerpoint template για παρουσιάσεις και σχεδίαση τιμολογίων για ολοκληρωμένη και ομοιόμορφη εικόνα της επιχείρησής σας.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε Λογότυπο, Επαγγελματική Κάρτα, Επιστολόχαρτο, Φάκελο, Διαφημιστικό Φυλλάδιο, Flyer, Ημερολόγιο, Διαφημιστικό Δώρο, Συσκευασία, Banner, Αφίσα, Πινακίδα - Επιγραφή, Γιγαντοαφίσα, Αυτοκόλλητο Μεγάλης Επιφάνειας, Έντυπη Καταχώρηση, Ευχετήρια Κάρτα, Πρόσκληση, Εικονογράφηση, Menu, Κατάλογο Προϊόντων και οτιδήποτε άλλο μπορεί να εκτυπωθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Επίσης, έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάσουμε Τηλεοπτική Διαφήμιση, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο και Παραγωγή Πολυμέσων.

 

Photo Gallery